BeamerOp donderdag 24 oktober organiseert bedrijfsgebouw StofLab samen met online marketeer Webmonnik.nl, een LinkedIn ontbijtworkshop voor zelfstandig ondernemers.

linkedin-logoLinkedIn is hét zakelijke sociale netwerk en telt wereldwijd zo’n 238 miljoen leden. In Nederland zijn er zo’n 4 miljoen leden. Veel ZZP-ers hebben een LinkedIn-profiel, maar doen verder weinig met LinkedIn.

Tijdens deze ontbijtworkshop laat online marketeer Rogier Mostert van Webmonnik.nl, zien hoe je meer rendement uit LinkedIn haalt. Je leert  hoe je slim en effectief gebruik maakt van je LinkedIn profiel en hoe netwerken via LinkedIn werkt.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

1. Je profiel optimaliseren
2. Jezelf op de juiste manier zichtbaar maken op LinkedIn
3. Alles uit het LinkedIn bedrijfsprofiel halen
4. Tips en trucs

Tijdens de workshop zullen koffie en croissantjes worden geserveerd. Na de workshop is er gelegenheid om te netwerken met de andere aanwezigen. Uiteraard kan je ook het StofLab verkennen en de gevestigde ondernemers ontmoeten. De workshop begint om 08:00 uur en duurt tot ongeveer 09:30.

Voor wie

De workshop is opgezet voor zelfstandig ondernemers die meer rendement uit LinkedIn willen halen. Qua niveau ligt de focus op ondernemers die al een LinkedIn-profiel hebben, maar die er verder weinig mee doen en op ondernemers die net zijn gestart met LinkedIn.

Aanmelden

Deelname aan de workshop is kosteloos na registratie hieronder. Je gegevens worden alleen gebruikt voor aanmelding van de workshop. Wacht niet te lang want er zijn slechts 30 plaatsen beschikbaar.

Is de aanmeldoptie hierboven niet goed zichtbaar? Ga dan direct naar de externe aanmeldpagina.

Deze workshop wordt verzorgd door:

logo-stoflablogo-webmonnik