Nieuwsoverzicht
Stoflab event Verknipt

verkniptcollage1
Op zondag 13 april zijn de deuren van het hypercreatieve bedrijfsverzamelgebouw Stoflab in Haarlem geopend voor het publiek. Van 12:00 tot 17:00 kun je hier terecht voor monster SALE’s en Outlet shoppen met flinke kortingen, het volgen van creatieve workshops, luisteren naar fijne muziek en eten van Spaanse Tapas onder het genot van een drankje.
Het thema van dit evenement is ‘Verknipt’ en slechts een greep uit de aantal dingen die je kunt zondag aanstaande kunt verwachten zijn:

Workshop met ‘verknipt leer’ van Triple Pink.
triplepinkverknipt triplepink1
Onder de noemer OLD IS THE NEW BLACK gaat Triple Pink op 13 april aan de slag met o.a. ‘verknipt’ (rest)leer. Tijdens een korte workshop maak jij jouw eigen accessoire (tas, sieraad, of key-cord). Laat je inspireren door de omgeving en door anderen én schuif aan!

Kinderkleding shoppen bij Bennobella
BennoBella-Stoflab-event
Hippe kinderkleding voor je bink of prinses vind je bij de webshop van BennoBella. Stoere broeken, coole shirts, schattige jurkjes en hippe jumpsuits voor kids van 1-16 jaar. Alleen op 13 april kun je ‘live’ shoppen met verknipte kortingen, dus neem je Muppets mee om ter plekke de kleding te laten passen!

Spaanse Tapas
tapas

Vind jij Tapas ook zo lekker? Loop dan tijdens het Stoflab Verknipt event naar boven en kom lunchen bij Cocina’s Tapas. Zij maken speciaal voor jou een bordje klaar. Drink je er ook graag een glaasje Spaanse wijn bij? Dan kun je aanschuiven bij De Dikke Baron!

Kunst Expositie
expo stoflab
Vanaf zondag a.s. t/m half juli is het werk van Ine Tacken & Sarah Wijzenbeek‘ te bekijken in een expositie bij het Haarlemse Stoflab!
Dus naast shoppen met korting en het volgen van creatieve workshops, kun je op 13 april van 12:00 tot 17:00 ook nog je ogen de kost geven aan mooie kunst!

Workshop maquettes bouwen.
maquette workshop
Altijd al architect willen zijn? Kom dan op 13 april maquettes bouwen in een echt architectenbureau!
Ook voor kinderen boven de 18, maar omdat we met scherpe scharen werken is deze workshop toegankelijk voor kinderen ouder dan 4 jaar.
Je kunt je vast voorbereiden door een tekening te maken van je droomhuis, school of bijvoorbeeld een dierenhotel. Je kunt ook bouwtekeningen meenemen van je eigen huis, dan kun je in de maquette bedenken hoe je het wilt verbouwen!
Of ben je op zoek naar een inspirerende visie op jouw project?
Aanstaande zondag kun je je vragen tijdens het architectenspreekuuraan voorleggen aan bouwkundige Nick van der Zwet en architect Katrien Joosten.

Zomermonsters shoppen bij Fashionbridge.
fashionbridge verknipt

Op zondag 13 april bieden de Stoflabhuurders van “Fashionbridge” zomermonsters aan tegen verknipte prijzen.
Zit er iets bij wat voor jou geknipt is? Twijfel en wacht dan vooral niet, want alle items zijn limited editions!

Workshop Recyclen van Inside Out Design
inside out verknipt
Zijn je knakworsten op? Gooi dan je blikjes niet weg, maar maak er iets moois van!
Leer tijdens een creatieve workshop van Inside Out Design je afval opnieuw te gebruiken.

Muziek van Martina del Mar
Martina del mar

Martina del Mar komt live zingen tijdens het evenement! Kijk hier voor een preview.

LEGO!
lego verknipt
Kinderen hoeven zich op 13 april ook niet te vervelen, want er is een grote ruimte met…. LEGO!
Deze bouwruimte wordt aangeboden door van der Zwet Bouwkunde & Move My Office.

Shop met korting bij Saelshop!
saelshop

Saelshop is een online fashion shop voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar unieke merken en geintereseerd zijn in de laatste trends.Voor zowel kleding als accessoires ben je hier op het juiste adres.
Tijdens het ‘Verknipt’ event kun je bij de webshop Saelshop ‘live’ winkelen voor erg fijne prijsjes. Naast flinke kortingen op de SALE artikelen, ontvang je ook nog eens 10% korting op de nieuwe collectie!

Het ‘Verknipt’ evenement in Stoflab vindt plaats op zondag 13 april 2014. Toegang is GRATIS na registratie, dat kun je hier doen.