Vacature: Office Manager bij BakkeRij en het StofLab in Waarderpolder, Haarlem

Functie: 18 uur verdeeld over 3 dagen

De BakkeRij en het StofLab zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Office Manager met een relevante studierichting en ervaring in boekhouding en/of administratie om ons team te versterken. Als Office Manager ben je verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van de locatie en ondersteun je de huurders van BakkeRij en het StofLab.

Onze organisatie beheert twee bedrijfsverzamelgebouwen in Haarlem, waar meer dan 100 huurders kantoorruimte huren. Ons doel is om onze huurders de beste ervaring te bieden en hen te ondersteunen bij het succesvol runnen van hun bedrijf. Onze locatie is goed bereikbaar en biedt een inspirerende werkomgeving voor onze huurders, waarin samenkomen en een gevoel van community erg belangrijk is.

Als Office Manager ben je het aanspreekpunt voor huurders en zorg je voor het plannen en organiseren van de dagelijkse taken op locatie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheer van de administratie en boekhouding van BakkeRij en het StofLab. Het onderhouden van social media en andere online tools behoort ook tot je takenpakket, evenals het verwerken van binnenkomende huuraanvragen en het geven van rondleidingen. Daarnaast plan en organiseer je evenementen en bijeenkomsten en ondersteun je de vastgoedbeheerder waar nodig.

Wij zijn op zoek naar een communicatieve duizendpoot met een proactieve can-do-mentaliteit die klanten tevreden weet te houden. Je kunt goed plannen en organiseren en hebt ervaring met social media en andere online tools. Het betreft een deeltijdse functie van 18 uur verdeeld over 3 dagen per week.

Wij bieden een uitdagende functie in een levendige en diverse omgeving. Je werkt in een klein team en hebt veel verantwoordelijkheid maar ook veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en 25 vakantiedagen op full time basis, waarbij het bijkopen van vakantiedagen mogelijk is.

Ben jij de Office Manager die wij zoeken? Stuur dan je CV en korte motivatiebrief naar info@bakke-rij.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Stephanie Odijk – 06-34857055

ZZP’ers zijn ook welkom om te solliciteren.