Nieuwsoverzicht
Droomstart StofLab

Droomstart StofLabHet StofLab heeft in juli 2013 haar deuren geopend. De afgelopen maanden hebben veel ondernemers interesse getoond voor een werkplek, kantoor of pakhuis in het StofLab. Resultaat: de pakhuizen op de benedenverdieping zijn bijna allemaal verhuurd, er zijn nog maar twee kantoren op de eerste verdieping beschikbaar en er is veel interesse voor de flexplekken.

Webshops

De pakhuizen voor de webshops op de benedenverdieping, zijn op één na verhuurd. Bedrijven als Teitloos, Sarah Rose Jewelry, BennoBella Kinderkleding, Ludduvuddu.com, Studio Van Pampus professional 3D services, Fashionbridge en Twenty too BV hebben hun intrek genomen.  De belangstelling is zo groot dat er op het FigeeCenter nog 8 á 9 pakhuizen voor webshops gerealiseerd zullen worden.

Kantoren

Ook de eerste verdieping begint vol te lopen. Van de vier beschikbare kantoren zijn er inmiddels twee verhuurd. Een van de huurders is collectief C-on.

Door de komst van de ondernemers is het gebouw echt tot leven gekomen!

Ook een werkplek, kantoor of pakhuis huren?
Ben je op zoek naar een pakhuis voor je webshop, een kantoor of flexplek? Neem dan contact op met Anouk Post via anouk@stoflab.nl, of bel: 06–52635772. Wacht niet te lang, want de interesse is groot!