Nieuwsoverzicht

Landelijke Proef-Werk-WeekIn week 26 (ma. 23 t/m vr. 27 juni 2014) organiseert SKEPP online de allereerste landelijke Proef-Werk-Week. Een week die centraal staat in het kader van ‘Het Nieuwe Werken’ en ‘Flexwerken’. Tegelijk met de proefwerkenweken die vele leerlingen op de middelbare scholen doet laten zweten, draai jij je eigen Proef-Werk-Week.

De Proef-Werk-Week biedt jou bij het StofLab in Haarlem de mogelijkheid om één week lang geheel GRATIS te werken bij het StofLab.

Je krijgt een gratis werkplek toebedeeld, welke is voorzien van supersnel WiFi. Natuurlijk maak je gebruik van alle voorrechten van diegenen die jou voor gingen; dus de hele dag gratis koffie en thee en elke dag een verse croissant en gratis parkeren.

Nu horen we je afvragen, waar zit dat addertje onder het gras? Nou, die is er niet, SKEPP online maakt gezamenlijk met de andere deelnemende Business Centers een statement. Zij zorgen ervoor dat werken weer leuk wordt, geen saaie en stoffige omgevingen maar inspirerende en aantrekkelijke werkplekken waar je werklust een boost krijgt. Daarom nodigen we ook jou graag uit om deel te nemen aan de landelijke Proef-Werk-Week.

Meld je ook nu aan en stuur een e-mail naar info@skepponline.nl of bel Benno Scharff van het StofLab op 06-46155567

En nogmaals, je betaalt helemaal niets!