Nieuwsoverzicht

Verslag Sneak Preview StofLabOmdat de verbouwing van het StofLab bijna is afgerond, organiseerde het StofLab op 14 mei een Sneak Preview. Geïnteresseerden konden tijdens deze Sneak Preview het gebouw verkennen, kennis maken met huurders en natuurlijk met het StofLab-team.

 

Sfeer proeven

Tussen 17:00 en 19:00 stonden de deuren van het gebouw open voor iedereen die de sfeer wilde proeven. Omdat de verbouwing bijna is afgerond, kon iedereen een goed beeld krijgen van de pakhuizen voor webshop-eigenaren, de showroom, de fotostudio, de open ateliers, de stilte werkplekken, de flex- en co-werkplekken en de Cotton-club waar de lunch wordt geserveerd. Er werden diverse rondleidingen gegeven door het StofLab-team.

Ook de mannen van Keps Bouw die het gebouw de afgelopen maanden volledig hebben verbouwd, waren aanwezig en vertelde gepassioneerd over alle ruimtes en de vele mogelijkheden die het gebouw biedt aan ondernemers.

Impressie Sneak Preview StofLab

Presentatie Pieter van der Spek

StofLab-initiatiefnemer Pieter van der Spek, hield een informele speech waarin hij meer vertelde over de achtergrond van het gebouw, over het StofLab en over de plannen voor de toekomst.

Croissantjes

Alle bezoekers kregen als ludiek gebaar van Anouk een zak met verse croissantjes mee naar huis. Dit verwijst naar de gratis koffie met croissantjes die elke morgen voor elke huurder klaar staat.

Croissantjes

Interesse in een werkplek in Het StofLab?

Heb je interesse in een unieke werkplek in het StofLab? Vraag dan meer informatie aan via onze contactpagina, of bel direct met Anouk Post op: 06 – 5263 5772. We staan je graag te woord en we laten je graag het gebouw zien!